weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – mladší minižáci U12 BK Levharti Chomutov vs TJ Slovan Varnsdorf (leden 2023)

Sobotní odpoledne 7. ledna 2023 patřilo ve varnsdorfské tělocvičně na Národní ulici 3. kolu oblastního přeboru mladších minižáků U12. Basketbalový den uzavřelo utkání TJ Slovan Varnsdorf proti týmu BK Levharti Chomutov.

Kluci si po úvodní prohře trochu spravili náladu. Tedy alespoň doufám, že situace se do konce zápasu příliš nezměnila. Konečný výsledek ještě není k dispozici, první půle proběhla s výsledkem 4:12 / 13:30 pro VDF.

Na oddílovém webu:

BK Levharti Chomutov – TJ Slovan Varnsdorf 22 : 65 (4 : 12, 7 : 18, 1 : 15, 10 : 20)

Ve druhém utkání nás čekal soupeř se kterým jsme se potkali v loňském roce na turnaji v Ústí a prohráli. A po porážce a výkonu s Teplicemi jsme měli trochu obavu, aby i v tomto zápase jsme netahali za kratší konec. Ale již výkon a výsledek první čtvrtiny nás trochu uklidnil. Ve druhé a třetí části zápasu jsme svou převahu vystupňovali a soupeř již nestačil zastavovat naše rychlé protiútoky. V utkání dostali příležitost všichni hráči a zaslouží si pochvalu za zodpovědný výkon. Dík patří i divákům, kteří nás přišli povzbudit.

Body : Martínek 17, Patóč 10, Šoller 7, Čácha a Cechl Lukáš po 6, Mareš a Přerovký po 4, Weinhauer 3, Šindelář, Cechl Tadeáš, Endrizál a Horňák po 2.

Tagy