weby pro nejsevernější čechy

Středoškolská futsalová liga 2023

Ve čtvrtek 5. ledna 2023 se ve varnsdorfské sportovní hale sešly chlapecké týmy středních škol regionu na turnaji ve futsale.

S informačními toky je to stále stejně bídné, takže podle „univerzálního“ popisu v obsazenosti haly jsem si myslel, že půjde o začátek výběžkové Ligy severu. Což se ukázalo jako nesprávný odhad. Za „domácí“ tu byla jen VOŠ, SPŠ a SOŠ VDF v dresech s popisem střediska K. Světlé a Gympl RBK. Další účastníci OA Česká Lípa a Evropská OA Děčín. Takže asi šlo o 2. kolo oblasti Severní Čechy – divize D v celorepublikové středoškolské futsalové lize, i když je s podivem, že na webu je poněkud rozporuplný (již nesplnitelný) pokyn o hlášení výsledků:

Nicméně i tak vítěz postupuje do finále divize, na rozdíl od sekcí I a II, kde se hrála i třetí kola.

Kdy a kde probíhala první kola, nemám tušení, ale jsou k dispozici alespoň jejich výsledky:

Třeba budou časem i výsledky tohoto turnaje. Hrálo se 2×15 minut, 4+1.

Co se týče obrázků, nenechte se zmást. Když se sejdou dva týmy ve zcela shodných dresech a chybí rozlišováky, nastupuje zápůjčka… A tak modří VDF odehráli jeden zápas ve žluti rumburáků.

VOŠ, SPŠ a SOŠ VDF na FB 8. 1. 2024:

Bronzové místo ve Středoškolské futsalové lize – v pátek 5. ledna 2024 se ve sportovní hale ve Varnsdorfu uskutečnilo další kolo Středoškolské futsalové ligy a naši hoši obsadili krásné třetímísto. Gratulujeme.

Tagy