weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – Krajský přebor mladších žákyň U14 – O pohár předsedy KVS – čtyřky (leden 2024)

V sobotu 20. ledna 2024 se v tělocvičnách základní školy Edisonova ve Varnsdorfu v režii VAŠ Schrödingerova institutu odehrálo 3. kolo krajského přebor mladších žákyň ve volejbale – čtyřek.

Původní plány jsou jedno, realita něco jiného. S předstihem jsem získal rozpis:

Na místě ovšem škrty. Neúplné. Za Vratislavice dorazil jen jeden tým (Béčko), což se vědělo. Ovšem za Doksy (jako poslední dobou takřka tradičně) nikdo. Takže se na palubovce občas vyskytla pozoruhodně mixovaná družstva. Situace se ohýbala operativně na místě. Datum sice blbě, ale co už – fakt jde o aktuální rozpis.

Na webu volejbalové federace stále stejně k dispozici jen soupis týmů, jinak ani čárka:

Výsledky tudíž neznám, nedokážu je nikde dohledat.

Vrtule Frýdlant:

Máme za sebou další náročný víkend. V sobotu se naše mladší žačky vydaly do Varnsdorfu, kde poprvé okusily 2. výkonnostní ligu. A nutno podotknout, že se jim nadmíru dařilo. Holky si pod vedením trenérky Terky Prchalové dokázaly poradit s Duklou i Vratislavicemi. Naopak nestačily na Mnichovo Hradiště a Varnsdorf. 3. místo ve druhé lize je ale rozhodně skvělý výsledek.

Mnichovo Hradiště se zpožděním:

V sobotu hrály i mladší žákyně ve Varnsdorfu. Ve druhé lize zdolaly Vratislavice B a Frýdlantem 2:0, se Schroedingerem a Duklou se rozešly smírně 1:1. Uvidíme na jaké místo to bude stačit. Důležité bylo, že si všechny velmi dobře zahrály, ukázaly zlepšení v herních činnostech a bojovaly o každý míč. Sestava: Dorka, Terka, Alice, Linda, Bára Zajícová

říjen 2023 ->, leden 2023 ->, únor 2022 ->, listopad 2021 ->, září 2021 ->, září 2020 ->, leden 2019 ->, druhé kolo v listopadu 2018 ->

Tagy