weby pro nejsevernější čechy

Říjnový Větrník

Nabízíme Vám stručný výtah toho nejdůležitějšího, co v brzké době připravujeme. Chystáme například týden věnovaný ZELENINĚ a zdravé výživě. Proběhne od 6. do 10. října 2014.

Za zmínku bezpochyby stojí i společná výroba draků a tradiční DRAKIÁDA u Pomníku, která proběhne v pondělí 13.10. 2014 od 16 hodin. Stejně jako vloni si touto akcí připomeneme Mezinárodní den Mateřských center. Letos jej oslavíme již po páté! Nově uspořádáme i MINIDRAKIÁDU pro nejmenší – v rámci dopoledního programu. Venkovní dopolední akce a výlety se totiž setkávají se stále větším ohlasem a my chceme tímto způsobem vycházet rodičům a jejich dětem vstříc.

Na závěr měsíce samozřejmě připravujeme očekávanou HALLOWEEN PARTY – jednu z nejoblíbenějších větrníkových oslav. Jelikož jsme zjistili, že se námi zvolený tremín bohužel kryje s obdobnou aktivitou MC Koťátko, uvažujeme o jejím posunu. O případné změně Vás budeme včas informovat na našich webových stránkách, facebooku i prostřednictvím emailu. Děkujeme za pochopení.

Mějte příjemné podzimní dny a děkujeme za spolupráci!

Váš Větrník