weby pro nejsevernější čechy

České Švýcarsko získalo ocenění za podporu cestovního ruchu

Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko získala 3. místo v kategorii Region v České republice, který nejzodpovědněji  podporuje  cestovní ruch a to v prestižní anketě odborných novin v oblasti cestovního ruchu TTG Travel Awards, která se vyhlašuje více než 40 let ve všech zemích, kde vychází TTG. Jedná se o známku nejvyšší kvality u nás i v Asii, Itálii nebo ve Velké Británii. České noviny pro cestovní ruch TTG Czech pořádají anketu již posedmnácté. Odborníci hodnotili  především kvalitu, zodpovědnost, opravdovost. Druhé místo obsadil region Praha a vítězen této kategorie se stala Jižní Morava. Cenu pro České Švýcarsko převzal v Praze Filip Brodský (ředitel společnosti České Švýcarsko) a Jiří Rak (vedoucí Destinační agentury České Švýcarsko).

Udílení cen – 2. a 3. zprava Jiří Rak a Filip Brodský

O nominaci i samotné vyhodnocení soutěže rozhodovala odborná komise složená ze zástupců asociací cestovního ruchu v České republice např. Jan Papež (Asociace cestovních kanceláří ČR), Monika Palatková (Czech Tourism), Stanislava Volemana (Asociace průvodců ČR) a další, více info zde ->.  

TTG Travel Awards 2014 se hlasovalo v těchto 13 kategoriích: Pojišťovna s nejlepším cestovním pojištěním, Nejlepší cestovní kancelář pro dovolenou u moře, Nejlepší cestovní kancelář pro zimní dovolenou, Nejlepší letecká společnost, na kterou se mohou spolehnout cestující i agentury, Nejlepší on-line prodejce, Nejlepší cestovní kancelář pro pobyty v České republice, Nejlepší hotel v ČR pro individuální turistiku, Region v České republice, který nejzodpovědněji podporuje cestovní ruch, Cestovní kancelář, jejíž produkt je příkladnou synergií potřeb klienta, ceny a možností trhu, Nejlepší prodejce letenek, Nejlepší cestovní kancelář pro pobyty v České republice, Nejlepší cestovní kancelář pro cestování za kulturou, památkami a dobrodružstvím, Nejlepší zahraniční turistická centrála v ČR.

Kontakt pro média:

Mgr. Dana Štefáčková

Tel. + 420 777 819 198

dana.stefackova@ceskesvycarsko.cz

České Švýcarsko o.p.s.

Křinické nám. 1161/10

Krásná Lípa 407 46

Tel: +420 412 383 000

www.ceskesvycarsko.cz