weby pro nejsevernější čechy

Jarní čtverec ve Varnsdorfu a pankáči v Šenově (fotoreport) – 2012

Letos poprvé spojili síly pořadatelé rockového festivalu Čtverec z Dolní Poustevny a pivovar Kocour a dopadlo to nadmíru dobře. Line up více méně kopíroval loňský program v Poustevně a jak pravil pan Sadovský ze skupiny Krleš: když za námi nepřijede Varnsdorf do Poustevny, musíme my sem. Snad nám to v létě vrátí a přijedou k nám. Ačkoli na plakátech se o akci striktně mluví jako o Čtverci ZIMNÍM, jednalo se bezesporu o Čtverec Jarní a nejen kvůli počasí, ale i proto, že Zimní Čtverec už byl. Nedělejte v tom, chlapi, zmatek.

Pozvánka:

Pivovar Kocour zve všechny příznivce rockové hudby na RockFest – zimní Čtverec do areálu pivovaru Kocour dne 17.3.2012 v sobotu od 14:00 hodin.

Budou hrát tyto kapely: TixTide – Iron Maiden tribute, Tohard, By No Means, Traktor, Kiss revival, Krleš, Krucipüsk, Kabát revival – Semeno a další

Ve velké pivovarské aréně bude samozřejmě zajištěno teplo, občerstvení, klobásky a kopec píva. Dále bude zajištěn odvoz v popůlnočních hodinách směr Rumburk, směr Dolní Poustevna, směr Chřibská. Předprodej vstupenek je již zahájen a předprodejní místa i další informace najdete na www.pivovar-kocour.cz.

Bez dalších podrobností je i z fotek patrné, že se diváci, kterých se sešlo kolem osmi stovek (!), dobře bavili, staré máničky vytáhly a naleštili kanady a mladé máničky se snažily toho co nejvíc okopírovat.

Poněkud industriální prostor by podle muzikantů zasloužil ještě trošinku akusticky přizpůsobit a bylo by to perfektní. Už třeba jenom proto, že dovnitř neprší.

Slovy jedné nejmenované fanynky z fb:  jj zadařilo se :-)) včera super vesnická rock párty:-))

A abyste si nemysleli, že se trsalo jenom ve Varnsdorfu- v šenovském Clubu to bylo takové punkové)

Tagy