weby pro nejsevernější čechy

TANEČNÍ WORKSHOP – Medicína pohybu

Dovoluji si Vás pozvat na TANEČNÍ WORKSHOP Medicína pohybu/Movement medicine s Kateřinou Stejskalovou v Krásné Lípě v sobotu 17. června 2017 od 17:45 do 21:00 hod.

Tanec probouzející přítomnost, vědomí v těle a hluboké spojení s tím, co nás oživuje.

Dílna je otevřená i pro ty, kteří nemají žádné předchozí zkušenosti s tancem.

Během večera

– se ponoříme ve vlastním svobodném pohybu do spojení s tělem a Vnitřním tanečníkem, který žije v každém z nás zcela jedinečným způsobem. Budeme mu naslouchat a následovat ho.

– skrze vlastní zkušenost v pohybu se setkáme s elementy – zemí, ohněm, vodou a vzduchem v nás i kolem nás.

O lektorce:. Kateřina je lektorkou Movement Medicine. Profesionálním výcvikem prošla ve School of Movement Medicine. Do svých workshopů přináší zároveň dlouholeté zkušenosti s propojováním tance s mnoha směry léčení (tanec 5 rytmů, homeopatie, Gestalt terapie, terapie Cesta od Brandon Bays a mnoho dalších sebezkušenostních výcviků a seminářů osobního rozvoje, včetně práce s šamany z Latinské Ameriky).

„Tanec, neoddělitelná součást mého každodenního života, je pro mne následování pohybu, který skrze mne již plyne a děje se ve mne, ať chci, nebo ne. Tančit pro mne znamená hluboce se odevzdávat Tomu, kdo zařizuje, že mi 24 hodin denně celý život tluče srdce, že každý den vychází Slunce….. “

Praktické informace:

Cena: 350 Kč

Závazná registrace a přihláška je potvrzena po zaplacení částky na účet 4320282359/0800 a potvrzení emailem

Info: Mariana Krásnolipská, tel.: 775 067 515

email: xosvaldo@centrum.cz

Další workshop Movement medicine proběhne v Krásné Lípě 15. – 16. července 2017

Tyto lekce se započítávají do počtu hodin potřebných pro vstup do Učednického a Profesionálního výcviku Movement Medicine (Apprenticeship and Professional Training) www.schoolofmovementmedicine.com

Tagy