weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pošestačtyřicáté v roce 2017)

Vzhledem k tomu, že mám zpoždění už od čtvrtka a příští týden to nebude o moc lepší, protože vypadnu z domova hned v pondělí ráno, je ten pravý čas na pozvánky právě a jen teď.

V pondělí 13. listopadu 2017 v Rumburku na Střelnici tradiční lov budoucích středoškoláků. Od rána do soumraku.

V úterý 14. listopadu 2017 totéž co v pondělí, jen zkráceno do těsně poobědové hodiny. Odpoledne nová pamětní deska, herecké setkání v Městské knihovně va Varnsdorfu, večer na Fabrice Ruchadze Band.

Ve středu 15.listopadu 2017 krásnolipská Kostka nabízí přednášku o kyberšikaně. Odpoledne pokračují přednášky tamtéž v pivovaru, tentokrát bude hovořitRostislav Křivánek o tajemství Dittrichovy hrobky a mecenáších Krásnolipska. Bohužel uslyším jen malou část, protože v Městském divadle Varnsdorf pokračuje Vítr z hor dalším představením. A Kopeček v Rumburku nedáváme už dlouhou dobu – nejsou lidi.

Ve čtvrtek 16. listopadu 2017 setkání (a koncert) v Krásné Lípě, která je (pokud vím) jediným městem široko daleko, které si připomíná 17. listopad 1989…

Víc nevím. Určitě se děje leckde leccos. Těch pár věcí, co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři.