weby pro nejsevernější čechy

Mandava 2018

Vážení přátelé našeho Šluknovského výběžku, neobyčejně srdečně zdravím Vás, naše spoluobčany, kteří žijeme v našem překrásném kraji a dovoluji si Vás poprosit o malou chvilku pozornosti.

Již od roku 1996 vydáváme ve varnsdorfském muzeu ročenku Mandava, ve které se snažíme seznámit naše čtenáře s historií, přírodními krásami a současným životem našeho regionu. Snažíme se tak navázat na vlastivědné publikace, které u nás vycházely před válkou. Pro vydávání naší ročenky však potřebujeme finanční prostředky, kterých máme málo a tak Vás prosím o finanční podporu formou daru nebo inzerce. S Vaší podporou jsme již vydali 15 různých publikací a 22 ročenek, které najdete na našich webových stránkách: http://muzeum.varnsdorf.cz/publikace/rocenky.htm

Finanční dar můžete poslat na náš účet: 249384329/0300 a ohledně inzerátu nám napište na: kpmvvdf@gmail.com, kvůli podrobným údajům, které tam chcete mít. Orientační cena za inzerci je 1.000,- Kč za půlstránku a 2.000,- Kč za celou stranu. Rádi přijmeme Váš finanční dar také bez zveřejnění Vašeho jména či firmy. Váš dar tak přispěje k lepšímu poznání Šluknovského výběžku. Na našich webových stránkách se také můžete seznámit i s naší zajímavou činností a také se můžete přihlásit do některého z našich zájmových klubů. (http://muzeum.varnsdorf.cz/kluby/kluby.htm)

Také letošní Mandava bude mít přes 280 stran zajímavého čtení a jejímu vydání můžete pomoci i Vy svým skromným darem nebo inzercí. Pokud si na našich webových stránkách najdete zajímavou publikaci, rádi Vám ji pošleme, nebo ji možná najdete v infocentrech, knihkupectvích a muzeích našeho výběžku. Na poskytnutou částku Vám vystavíme darovací smlouvu a příjmový doklad. Také Vám mohu věnovat na požádání některou starší Mandavu, abyste věděli, jak naše publikace vypadá. A nestyďte se za malý dar. Každá velká řeka začínala jako malý potůček. Velcí dárci v našem výběžku už nejspíš vymřeli, nebo mají jiné priority.

S přátelským pozdravem
Mgr. Josef Zbihlej, jednatel KPMV
Muzeum Varnsdorf, Legií 2574, 407 47 Varnsdorf
kpmvvdf@gmail.com
josef.zbihlej@gmail.com

Tagy