weby pro nejsevernější čechy

Krajský přebor mladších žákyň ve volejbale – šestky (září 2021)

Někdy stačí po roce jen aktualizovat datum a pár podrobností. Po minulém týdnu, kdy se konal krajský přebor čtyřkového volejbalu, v neděli 26. září 2021 proběhl ve Varnsdorfu úvod krajského přeboru mladších žákyň v šestkovém volejbale.

I letos v tělocvičně na Národní ulici. I letos všeho všudy 4 družstva. Změnou je, že místo domácích TJ Slovan je na soupisce k TJ Zikuda Turnov, TJ Jiskra Nový Bor a TJ VK DUKLA LIBEREC nováčkem Tělovýchovná jednota Bižuterie. Ta ovšem nedorazila a hned se propadla na chvost tabulky. A z domácích se stal „pouhopouhý“ pořadatel… A ještě jedno zůstalo stejné – po předchozích zkušenostech je pro mne překvapením, nakolik se propadla liberecká Dukla a naopak jak tvrdě a sebevědomě hraje Turnov.

Z FB Turnova:

Dvě výhry v KP mladších žákyň
V neděli 26. 9. byl ve Varnsdorfu také zahájen nový ročník KP mladších žákyň. Naše nově složené družstvo dokázalo svá první dvě utkání vyhrát. Moc gratulujeme a jen tak dál!
TJ Zikuda Turnov – TJ Jiskra Nový Bor 2:1 (-21, 23, 2)
TJ Zikuda Turnov – VK Dukla Liberec 2:0 (1, 19)
Sestava: Martina Šulcová, Kristýna Šulcová, Petra Zikudová, Adéla Donátová, Klára Zýková, Verča Volková, Naty Karlová, Verča Tůmová

Krajský přebor mladších žákyň:

Čtyřky září 2021 ->, šestky říjen 2020 ->, čtyřky říjen 2020 ->, šestky říjen 2019 ->, čtyřky leden 2019 ->, čtyřky listopad 2018 ->, šestky březen 2017 ->

Tagy