weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – krajský přebor starší žákyně U16 (neděle 7. 1. 2024)

V neděli 7. listopadu 2024 se ve varnsdorfské sportovní hale konalo další kolo krajského volejbalového přeboru starších žákyň kategorie U16.

Věci se nemění, stále stejně: O oficiálních informacích nemá cenu ani mluvit … volejbalová federace poskytuje za kategorii U16 pořád jen celkový přehled bez jakýchkoli detailů:

Souběžně se konal turnaj v Liberci, jak vyplývá z příspěvku Dukly na FB ->

Něco málo podrobností (soupisky, viz dále)  se objeví po rozkliku příslušného týmu. Co z toho je nakolik pravda, nedokážu posoudit (vlastně neznám jmény ani domácí). Jako vždy jediným spolehlivým a srozumitelným přehledem byl opět rozpis přímo v hale, z něhož vyplývá přítomnost celků(tentokrát se hrálo jen na 2 kurtech):

Rozpis utkání

Soupis hráček Hodkovic nad Mohelkou na oddílovém webu

Na první pohled prapodivné a jediné zatím dostupné výsledky ve statistikách chápu tak, že Doksy na turnaj nedorazily a tudíž prohrály kontumačně všechny zápasy:

Dukla Liberec – starší žákyně:
Turnaj z pohledu Kiky Krejcarové: 7.1.2024 se konal turnaj U16 na Ještědské v Liberci. Ze začátku nevypadal moc dobře, ale později se to zlepšilo. První zápas jsme hrály proti Ještědské a odnesly jsme si z něj naší první výhru. Druhý zápas jsme hrály proti Novému Boru, ten jsme bohužel k výhře o kousek nedotáhly. Třetí a poslední zápas proti Jablonci už vypadal lépe, vybojovaly jsme si náší druhou výhru. I přes dlouhé čekání mezi zápasy se nám turnaj líbil a jsme spokojené s našimi dvěmi výhrami.
Liberec, ZŠ Ještědská, neděle 7.1.2024

Vrtule Frýdlant:
První lednovou neděli vyrazily naše žákyně do Varnsdorfu. Holky hrály velmi dobře a ve velmi zamotané skupině se jim povedlo znovu proklouznout do 1. výkonnostní ligy. Parádní úspěch.

TJ Slovan informoval na FB:
KP U16 Varnsdorf
A jedeme dál = jsme tým!
Starší žákyně B x Dukla Liberec 1:2
Starší žákyně B x TJ Zikuda Turnov 2:0
Starší žákyně A x Vrtule Frýdlant 0:2
Starší žákyně A x SK Hodkovice nad Mohelkou 1:2
Starší žákyně A x Schrödingerův Institut 2:0

Krajský přebor starší žákyně 1. 10. 2023 ->, Krajský přebor starší žákyně 5. 2. 2023 ->, Krajský přebor starší žákyně 2022 ->, Krajská soutěž starších žákyň 2019 ->, Starší žákyně – kvalifikace Český pohár 2019, neděle ->, Starší žákyně – kvalifikace Český pohár 2019, sobota ->, Starší žákyně – Finále krajské soutěže volejbalu kadetek 2017 ->

Tagy