weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podevětačtyřicáté v roce 2017)

Stromy svítí, akce se konají, některé věci začnou být jinak.

Za nějakých pár minut v pondělí 4. prosince 2017 začíná v Městském divadle va Varnsdorfu předprodej lístků na koncertní šňůru Kryštof a nikdo zatím neví, co bude. Večer v Městské knihovne Varnsdorf vernisáž a přednáška. A ještě později večer na Lidovce další blues.

V úterý 5. prosince 2017 budu pevně doufat, že na silnici nepotkám nějakého ďábla. Díky jízdě přes půl republiky tam a zpět si neužiji žádnou mikulášskou nadílku. Ani se nepodívám na pokračování Ligy severu, ve sportovní hale ve Varnsdorfu se má pokračovat florbalem (inu, za futsal výsledky nedorazily dodnes, tak ono je to stejně asi jedno). A nedostanu se ani na koncert do sv. Vavřince v Rumburku.

Ve středu 6. prosince 2017 Sportovec roku ve varnsdorfském městském divadle.

Ve čtvrtek 7. prosince 2017 se snad dostanu do Drážďan. Tím pádem nevyužiji náhodou získanou informaci, že by se ve sportovní hale ve Varnsdorfu měl konat florbalový Challenge Cup. Což je asi pravda, na rozdíl od dřívější informace, že se tou dobou v hale koná druhé kolo školní ligy v miniházené. Ani nevyužiji náhodou získanou informaci, še sboreček MŠ Zahrádka opět bude zpívat pracovníkům MěÚ. Nedostanu se ani na Předvánoce do ZŠ a MŠ Bratislavská Varnsdorf, kam jsem občas zaskočil. A ani na letošní koncert pěveckých sborů ZUŠ Varnsdorf, který byl na čtvrtek přeložen pro kolizi termínu se středečním vyhlašováním Sportovce roku. Pokud všechno klapne, tak snad stihnu alespoň divadlo.

Toť vše, co evidujeme.Určitě by se našlo i něco dalšího. Co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři.