weby pro nejsevernější čechy

Víkend na obzoru, kultura klepe na dveře!

Poslední dobou to skoro vypadá, že vydáváme víc soutěží o volné vstupy, než pozvánek na akce. Jet tedy třeba srovnat skóre.
Dneska (14/3/2013) v Městském divadle ve Varnsdorfu  Sklep, zítra (15/3/2013) Zločin v Posázavském Pacifiku, o víkendu jedna z částí skautské Umělecké šestky. Podrobnosti o této republikové akci na plakátku nebo v našem kalendáři. Jak v tomhle počasí bude vypadat vypouštění lotosových květů na rybníčku u Billy, to si netroufám hádat :-)

V pátek 15. března 2013 určitě nezapomeňte na nabídku z Doubice, ovšem klidně si můžete vybrat třeba hasičský ples v Dolní Poustevně.

V sobotu 14. března 2013 přituhuje nejen dle (prozatímního) mínění meteorologů. O pestré nabídce Umělecké šestky už byla řeč, ale protože už skoro budou Velikonoce, jsou hned dva tematické trhy – jeden v DDM ve Varnsdorfu a druhý v Městské knihovně v Rumburku.

Pokud si myslíte, že mají Velikonoce ještě čas, co takhle Šluknov a jeho vábení?

U mě to jistí Kocour a Rockfest (viz plakáte na začátku), takže zezelenat ve Fajn klubu v Dolní Poustevně bude muset někdo jiný.

A neděle 17. března 2013? 17. Oberlausitzer Leinewebertag mit großem Naturmarkt v Seifhennersdorfu, nebo odpolední koncert Rumburského komorního orchestru. Toť ve stručnosti vše, klidně nás můžete doplnit o další akce!

Tagy