weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – krajský přebor juniorky U18, U20, U22 (neděle 14. 1. 2024)

V neděli 14. listopadu 2024 se ve varnsdorfské sportovní hale konalo další kolo krajského volejbalového přeboru juniorek U18, U20 a U22.

Bez ohledu na věkovou kategorii, místo konání a čas stále stejně: O oficiálních informacích nemá cenu ani mluvit … volejbalová federace poskytuje jen celkový přehled bez jakýchkoli detailů

Kdo ví, jaká je realita… Poslední údaje o alespoň nějakých zápasech jsou ze září 2023, jinak info vypadá u U18 a U20 takto:

Něco málo podrobností (soupisky, viz dále)  se objeví až u U22 po rozkliku příslušného týmu. Co z toho je nakolik pravda, nedokážu posoudit (vlastně neznám jmény ani domácí). Stejně jako v mladší kategorii nedorazil tým z Doks. Nakonec se na 3 připravených kurtech ale šíbovalo s připraveným pořadím, aby mohl turnaj skončit dřív…





































Dukla Liberec:
Turnaj z pohledu Emy Pavlů a Hany Kubešové: Dne 14. 1. 2024 se konal turnaj U-22 ve Varnsdorfu. První zápas jsme hrály se Slávií, ze začátku prvního setu jsme hrály dobře, ale na konci setu jsme polevily a prohrály jsme 2:0. Druhý zápas jsme hrály proti Frýdlantu, bylo to velmi vyrovnané, prohrály jsme v tiebreaku 2:1. Třetí a poslední zápas byl proti Jablonci, první set jsme bojovaly, ale v tom druhém nám už chyběl pohyb na hřišti a dávaly jsme jim zbytečné body. Tudíž jsme zase prohrály 2:0. Příští týden se nám bude určitě dařit více.

Volejbal TJ Sokol Mnichovo Hradiště:
Juniorky B odehrály další turnaj KP ve Varnsdorfu. Z nominovaných 10 odjelo nakonec jen 6 hráček. K neúčasti se budeme muset vrátit na některém z tréninků. Přesto dokázaly – za mohutného fandění přítomných rodičů – vyhrát hlavně díky přesnému podání nad Varnsdorfem, odehrály vyrovnaný druhý set s Českou Lípou a patří jim tak pochvala za bojovný výkon.
Sestava: Péťa, Lucka, Linda, Natálka, Kája, Kačka.

Vrtule Frýdlant:
V neděli se ve varnsdorfské hale představily naše juniorky. Těm se na rozdíl od starších žákyň tolik nevedlo a po dvou porážkách a jedné výhře zůstávají ve 2. lize.

Beach Volleyball Vratislavice:

Fotoset č. 1 ->
Fotoset č. 2 ->

A domácí TJ Slovan Varnsdorf:
Kadetky U18/U22 Varnsdorf – Další kolo krajské soutěže… Děvčata odehrála na domácí půdě další kolo. I když většinu soutěže hrají proti starším juniorkám, průběžné výsledky U18 nevypadají pro kadetky vůbec špatně… Držme děvčatům pěsti ať soutěž dohrají s medailovým závěrem…

listopad 2023 ->, leden 2023 ->

Tagy