weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – krajský přebor starší žákyně U16 (sobota 10. 2. 2024)

Docela rychle se do Varnsdorfu vrátil volejbal, respektive krajský přebor starších žákyň U16 (jeho část). V sobotu 10. února 2024 tentokrát do tělocvičny ZŠ Edisonova.

Tentokrát jen dvě ligové skupiny, takže se i ve velké tělocvičně hrálo na plné ploše.

Rozpis vypadal jako noty na buben, navíc v nižší skupině škrty. Tudíž jsem třeba Doksy tentokrát ani neviděl, protože jsem dorazil z Masopustu se zpožděním.


Ostatní pořád stejně: O oficiálních informacích nemá cenu ani mluvit … volejbalová federace poskytuje za kategorii U16 jen celkový přehled bez jakýchkoli detailů:

Soupis hráček Hodkovic nad Mohelkou na oddílovém webu

Výsledky jakž takž po rozkliknutí detailů u jednotlivých účastníků:






Vrtule Frýdlant:
V sobotu se starší žákyně vydaly opět do Varnsdorfu. Holky byly v oslabené sestavě, ale i tak se jim dařilo. S Varnsdorfem si poradily 2:0 a následně s Hodkovicemi 2:1. V souboji o postup však holky nestačily na silný Schrödingerův Institut, a tak se i v posledním turnaji holky představí ve druhé lize.

Souběžně se hrálo i jinde a o den později v České Lípě:

Nový Bor
NBb x Jablonec 2:1 / NBb x Ještědská 2:0 / NBb x Dukla 0:2 / NBa x ČL 1:2 / NBa x Vratislavice 0:2 / NBa x Turnov 2:0

Volejbal TJ Sokol Mnichovo Hradiště
Starší žákyně bez několika hráček s debutující Alicí nejprve podlehly 1:2 Bižuterii B, když měly výborný první set, ale pak se soupeřky postupně zlepšovaly. Slavii podlehly 0:2 díky převaze soupeře na síti a v závěrečném zápase s přehledem přehrály Ještědskou B. Pochvala všem za udržení skupiny a zvlášť Alici, která výborně zapadla.
Nominace: Jůlie, Kiki, Kamča, Jana, Anička, Alice, Bára

Dukla Liberec:

Dukla Liberec – mladší žákyně
10.2. STARŠÍ ŽÁKYNĚ Varnsdorf
V sobotu jsme jako mladší žákyně odehrály starší kategorii, kam jsme vyslali naše nejmladší členky týmu. Ty si odvezly z turnaje dvě výhry 2:0 (z toho jedna byla „bohužel jen“ kontumačně, za absenci týmu z Turnova) a prohru v tiebreaku 1:2. Holky předvedly úžasný výkon s krásnou atmosférou na hřišti a všem dokázaly, že ve věku 10ti let můžou být silnou konkurencí hráčkám až o 4 roky starším. Vypadá to na velmi slibnou budoucnost do dalších sezón.

Krajský přebor starší žákyně 7. 1. 2024 ->, Krajský přebor starší žákyně 1. 10. 2023 ->, Krajský přebor starší žákyně 5. 2. 2023 ->, Krajský přebor starší žákyně 2022 ->, Krajská soutěž starších žákyň 2019 ->, Starší žákyně – kvalifikace Český pohár 2019, neděle ->, Starší žákyně – kvalifikace Český pohár 2019, sobota ->, Starší žákyně – Finále krajské soutěže volejbalu kadetek 2017 ->

Tagy