weby pro nejsevernější čechy

Konec září na dohled

Podle čím dál nespolehlivějších meteorologů by konec týdne nemusel být tak špatný – sice nám ráno omrznou prsty u nohou, ale přes den by nemělo být tolik vlhko jako uplynulé dny, ba i sluníčko by občas mělo vykouknout – tudíž ještě pořád čas na to, aby člověk někam vyrazil… V pátek 27. září 2013 jsem původně plánoval návštěvu podstávky v Lipové a cestou zpátky zastávku v Rumburku na bubnovacím pochodu od Pondělí na náměstí, jenže místo toho budu brázdit naši vlast autem směrem na východní Čechy a zpět.

Na svatého Václava 28. září 2013 se to hemží nejrůznějšími poutěmi a koncerty, já se asi omezím jen na Chřibskou, i když ta Srbská Kamenice mě mrzí. Aspoň budu mít víc času na FichtlCup u Kocoura. Jo, a kdyby mě někdo pozval do Poustevny, tak bych možná jel fotit, nic takového jsem ještě nedokumentoval – a asi ani dokumentovat nebudu :-)

Koncertní abstinenci si vynahradím v neděli 29. září 2013 ve Filipově, odpoledne se tu uskuteční „odbočka“ festivalu Lípa Musica.

Ostatní akce (u některých přestáváme být schopni ověřit jejich platnost, protože se sice objevily před dávnými dobami v různých předběžných oznámeních, ale následně je nikdo nepotvrzuje) najdete v našem kalendáři. Pokud tam vidíte nějaké nepatřičnosti, nebo tam naopak nějaké nevidíte, neváhejte nám dát vědět, ať to napravíme. Někdy a někde na viděnou!