weby pro nejsevernější čechy

Regionální knižní minitrh 2018

V sobotu 10. listopadu 2018 se ve Varnsdorfu konal již po šestnácté Regionální knižní minitrh.

Některé záležitosti jsou tradiční, a to tak, že velmi. Sice občas někdo absentuje, sem tam se objeví někdo nový, někdo je vystřídán, ale cíl zůstává stejný. Propagace regionu, čtení, čtení o regionu, a k tomu takové malé předvánoční trhy s dílničkami pro děti. A ve spolkové místnosti možnost občerstvení. Prostě jako vždy.

Samozřejmě, čas oponou trhnul. Chybí Klariani, Kalivodových Disk byl vystřídán Papírovou lodí. Natalie zatím nestihla nic nového, rozhlednářů se snad dočkáme v příštím roce, známých na každém rohu plno. Pro posledně zmíněné jsem si ani nestihl všimnout, ale prý zas letos přišlo o fous méně zájemců než předchozí rok. Snad jsem to napravil alespoň částečně tím, že jsem opravdu neodcházel s prázdnou.

Tradičně v 10:00 začalo v přednáškovém sále představování letošní úrody. V podstatě podle programu s malými změnami (kdo ví, pozná podle fotek, kdo neví, tomu je to stejně jedno).

Leccos už doma mám, leccos ještě mít chci. Snad se někdy najde čas se o některých kouscích zmínit podrobněji, určitě si to zaslouží.

Na odpolední přednášku se spisovatelkou prý dorazilo už jen tolik, co by na prstech jedné ruky spočítal.

Rok 2017 ->, rok 2016 ->, knihy z roku 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2014 ->, rok 2011 ->

Tagy